Salutacions  
 
Regidor de Festes
President de la Federació
Concurs de Paelles  
 
Breu història
Actes previstos 2011
Formulari d'inscripció
Bases del concurs
Patrocinadors / Col·laboradors
Fotos edicions anteriors
Protecció Dades Personals
Festes de Carcaixent  
 
Programa de festes 2011
Plànol carrers ciutat
Web informació turística
Web Ajuntament
Accesibilitat web  
 


Seleccione l'idioma que desitge

Cercador web


Informació general / actes previstos

El dimarts 11 d’octubre 2011 celebrarem en Carcaixent la 51 edició del Concurs Local de Paelles. L’acte començarà a les 19:00 hores en les immediacions del Parc Navarro Daràs. Abans, de 17:00 a 19:00 h. al pati de l'Escoleta Infantil Municipal, tots els participants que obtingueren paella en el sorteig del dia 7 d’octubre podran arreplegar els ingredients i la beguda que facilita l’organització gràcies als patrocinadors de l’acte.

A partir de les 19:00h. els participants podran començar a fer la paella en els terrenys previstos per a tal (zona central prolongació del passeig). Les paelles es cuinaran a llenya que facilitarà l’organització (tot i que s'aconsella portar-ne de casa) i els participants hauran d’anar provist dels utensilis necessaris (caldero, ferros, plats, culleres…). Una vegada fetes les paelles, les mostraran al jurat qualificador (de 20:30 a 21:30 h.) per tal que les qualifiquen i atorguen els premis a les millors paelles de les diferents categories.

Hi ha tres categories: 1 premis per a paelles majors, 1 premi Paella Ral·li, 1 premi a la millor paella decorada i 1 premni especial jove. L’entrega de premis serà al voltant de les 22:30 a l’escenari ubicat en el Parc Navarro Daràs a càrrec de les autoritats i organitzadors presents. En finalitzar guadirem amb l'actuació de l'Orquestra "La Mito".


© Copyright 2011. M.I. Ajuntament de Carcaixent - Federació d'Associacions de Veïns de Carcaixent