Salutacions  
 
Regidor de Festes
President de la Federació
Concurs de Paelles  
 
Breu història
Actes previstos 2011
Formulari d'inscripció
Bases del concurs
Patrocinadors / Col·laboradors
Fotos edicions anteriors
Protecció Dades Personals
Festes de Carcaixent  
 
Programa de festes 2011
Plànol carrers ciutat
Web informació turística
Web Ajuntament
Accesibilitat web  
 


Seleccione l'idioma que desitge

Cercador web

Bases de participació del 51 Concurs Local de Paelles

 

1.- Es sortejaran 175 paelles, el dia 7 d’octubre a les 19:00 hores, en el pavelló cobert.

2.- Les inscripcions es realitzaran en les “Associacions de Veïns”:

- Les Barraques: C/ Camí Font de la Parra, 1
- Quatre Camins C/ Francesc Fogués, 71
- Santa Bàrbara: C/ Sta. Bàrbara, 12
- Muntanyeta: C/ Gandia, 85
- Cogullada: C/ Ternils, 25
- Al Registre General de l'Ajuntament.
- Diversos comerços de la ciutat.

 

3.- Els participants poden inscriure’s al concurs utilitzant una de les dos opcions::

 • Com sempre, omplint l’imprès que facilita l’organització en paper i que després hauran d’entregar en els associacions de veïns abans del dia 6 d'octubre.

 • Per Internet, entrant en la pàgina web del concurs ( www.lesbarraques.com/paelles.htm ) i omplir el formulari d’inscripció. També podran fer-ho enviant-nos un correu electrònic amb les mateixes dades que el formulari a: federacio@lesbarraques.com. Per saber que està validada l’ inscripció per Internet, enviarem un e-mail a l’adreça electrònica facilitada per els participants.

   

  4.- Premi Jove Paella Ral·li. Els participants del ral·li humorístic hauran de fer constar el núm. de cotxe en l’inscripció si volen optar al nombrat premi. Més d’una papereta amb el núm. de cotxe serà anul·lada.

   

  5.- Els sol·licitants hauran d’omplir els impresos d’inscripcions (bé siga en paper o per Internet), on hauran de figurar els noms de les persones sol·licitants, així com el seu DNI. Si algú dels components d’un grup figurara en més d’una inscripció, o realitzara una inscripció en paper i una altra per Internet, quedarien totes anul·lades menys una. A efectes de control, la Comissió Organitzadora podrà en qualsevol moment, demanar la presentació dels documents d’identitat que figuren en l’imprés d’inscripció. El termini finalitza el dia 6 d’octubre a les 14:00 h.

   

  6.- El sorteig serà públic. Haurà d’estar present la persona que encapçale cada sol·licitud. Els agraciats hauran de presentar el seu DNI; si no ho feren, l’adjudicació es considera nul·la tornant-se a sortejar. L’absència es considera com a renúncia.

   

  7.- Els agraciats rebran de la Comissió Organitzadora un VAL NUMERAT que haurà de presentar-se al retirar els ingredients. No s’entregaran les bosses d’ingredients sense el VAL i sense que deixen el DNI ORIGINAL de la persona inscrita el dia del sorteig (Se li serà retornat quant torne les taules i les cadires). El dia 11 d’octubre a l'Escoleta Infantil Municipal, de 17:00 h. a 19:00 h. es podrà arreplegar la bossa d’ingredients. Més tard de les 19:00 hores no es donarà cap bossa d’ingredients. Cada bossa conté ingredients per a 8-10 racions de paella.

   

  8.- Podran ajuntar-se dos o més paelles en un mateix calderó per ser un grup nombrós sempre i quant així ho indique als membres de l’Organització.

   

  9.- Per cada paella corresponen 8 cadires i 1 taula (garantides fins esgotar existències). No retiraran cap taula ni cadira si no mostren el VAL. El DNI que hauran deixat al fer-los entrega de la bossa d’ingredients, se li serà retornat quan torne les taules i cadires que s’ha emportat i en bones condicions.

   

  10.- Tots els participants hauran de mostrar la paella al Jurat Qualificador de 20:30 a 21:30 hores. El punt per ensenyar-la estarà ubicat al costat de la font del parc. En cas de no mostrar la paella a l’organització, tots els membres de la papereta d’inscripció no obtindran paella en el pròxim concurs.

   

  11.- La paella es cuinarà a la vista del públic en la zona habilitada per a tal, i sense afegir altres ingredients que no siguen els que entregarà la Comissió Organitzadora (si volen optar a premi). Cada concursant haurà d’anar provist dels utensilis necessaris. Les paelles es cuinaran en la zona central de la prolongació del passeig. El foc serà encés en el moment que trone la 1ª carcassa que assenyalarà el començament per a fer la paella (a partir de les 19:00 h.) i, al tronar la 2ª, els concursants les presentaran al jurat (a partir de les 20:30 h.); la tercera avisarà del final de l’acte. L’organització tindrà un control en l’hora fixada tant en l’inici de realitzar la paella com a l’hora de presentar-la.

   

  12.- L’Organització entregarà premis a les millors paelles separades en 3 categories: 3 Premis a les paelles Majors, 1 Premi Jove Paella Ral·li i 1 Premi a la millor paella decorada. L’entrega de premis es realitzarà a l’escenari ubicat al parc aproximadament a les 22:30 hores. 13.- Podran menjar-se les paelles en el parc Navarro Daràs, sense ocupar la zona central del parc ja que està destinada a l’orquestra que amenitzarà la nit a partir de les 22:30 hores aproximadament.

   

  14.- La participació en aquest concurs suposa la total acceptació de les presents bases.


 • © Copyright 2011. M.I. Ajuntament de Carcaixent - Federació d'Associacions de Veïns de Carcaixent