INICI  
El barri  
Un poc d'història
Ubicació i accessos
Alcaldes/es de Barri
Llocs d'interés
L'Associació  
Qué som?
Història breu
Estatuts
Junta Directiva
Activitats que organitzem  
Festa Sant Antoni de Pàdua
Nit dels "farolets"
Recreació Setmana Santa
Concurs de dibuix
Betlem del barri
Concurs Local de Paelles
Altres activitats
Zona Multimèdia  
Galeria de fotos  
Esp@i veïn@al  
Comerços del barri  
Col·laboradors  

Seccions d'interés

Accessibilitat web

Avís legal. Política privacitat.
Col·laboradors - Colla Dolçainers i Tabaleters "El Coscoll"

 

Benvinguts espai web El Coscoll

 

Selecciona la secció desitjada:

Historia breu Fotos de la Colla Escolta la seua música

 

 

 

 

Historia breu de la colla

Era l'any 2002 quan un grup d’amics formàrem la Colla de dolçainers i tabaleters ‘El Coscoll’ de Carcaixent. El projecte va nàixer de la il·lusió de gent amb ganes de divertir-se i d’aprofundir en la nostra cultura utilitzant la música com a vehicle. Cal dir que els inicis foren durs i amb dificultats, des de trobar un lloc per assajar fins a l’aprenentatge quasi autodidacta de l’instrument. Hui podem estar satisfets del camí recorregut, però això sí, sense oblidar que encara ens falten molts objectius per assolir.

Com a mostra de la música que toquem podem assenyalar alguns events en els quals hem participat: processons com la del Corpus de Carcaixent i la processó de Sant Francesc de Paula al Barri de la Muntanyeta, la Nit dels "farolets" i actes que organitza l'Associació de Veïn Les Barraques, passacarrers a falles, despertaes, cercaviles a festes de barri, animació de carrer, i fins i tot eixides del nostre poble com és el cas de la Trobada de danses guerreres a Alzira. La nostra activitat quotidiana està fonamentada en el treball i la millora com a grup de música, però com no, també en moments de distensió, de festa i d’amistat. De cara al futur som optimistes i confiem en el creixement de la Colla de dolçainers i tabaleters ‘El Coscoll’. Continuarem sondejant el nostre passat musical i, a l’hora, mantindrem les oïdes obertes a qualsevol tipus de música, perquè entenem la música com una cosa viva que de la mateixa manera que necessita de les seues arrels per a créixer, ha de mirar cap al futur.

Des d’aquestes línies volem donar les gràcies a tota la gent que d’una manera o d’una altra ha confiat en nosaltres, i a tots aquells que ens han ajudat i animat. Vos estarem eternament agraïts. Esperem trobar-te a qualsevol cercavila, passacarrer... i que gaudisques amb nosaltres de la música i de la festa.

 

 

Galeria de fotos

             
   
 

Cercaviles

             
   
 

Concert Les Barraques 08

 
             
   
 

Assaig local associació

 

 

 

Música Música "El Coscoll" Música

 

Cançons interpretades en el concert que la Colla de Dolçainers i Tabaleters "El Coscoll" realitzà en juny del 2008 al barri de Les Barraques.

 

This text will be replaced by the flash music player.

 

 

 

 

 

 
^ amunt

Associació de Veïns Les Barraques
C/ Camí Font de la Parra, 01 - 46740 CARCAIXENT (València) - info@lesbarraques.com
© 2009. Reservats tots els drets.